Followers

SlideShow

8

CONTEST : JOM VISIT & BLOGWALKING CHEER YOU UP





kome nak tau x?? nak tau x?? hua69..,ni fakta ni...
ni contest 1st yg aq join sjak aq bkk blog ni....muahaha..(kuno an..=D)
aq pduli pe...hua69...ni la hasil nye kalau aq dah bosan gile...
xmau cter pnjng...troz join contest...=D
#contest ni aq taw mmbe2 fibox aq bg taw...MERAH n SHAA..=D
#contest ni soh kite wt entry psl.."APA PENTINGNYA BLOGWALKING"
#klik atau banner at ats kalo nk join....=D


"APA PENTINGNYA BLOGWALKING"

perkataan blogwalking berasal dari perkataan bahasa omputeh...bahasa inggeris le..he69..

BLOG+WALKING=BLOGWALKING...atau pun boleh d translate ke BM jadi.....
BLOG+BERJALAN=BLOGBERJALAN....memang terok bunyi nye....he69..

bukan tu yg nk d'ceritekan sebeno nye,.he69..,
maksod yg lagi tepat bagi istilah "blogwalking" ialah..kunjung mengunjung ke blog orang lain....
tu maksod drpd aku sndiri la ye,,,he69...BLOGWALKING ni penting sbb....;

1)HILANGKAN BOSAN...memang hilang bosan pnye...he69.,blogwalking ni merupakan satu terapi yang dapat menghilangkan rasa bosan dan stess kita...kita akan terhibur sekiranya membaca entry2 blog yg lucu+lawak+awesome dan sebagainya,...=D

2)TAMBAH ILMU...kalau kita blogwalking dekat blog2 yg lebih kearah ilmu pengetahuan..,kite secara tak langsung dapat input2 yg brgune kepada kita...aku dulu masa tengah jadi budak sekolah selalu blogwalking blog 2 cikgu sebagai bahan rujukan di rumah,,,=D

3)TAMBAH KENALAN....aku kalau blogwalking uh kadang2 aku follow je blog nye..,he69..,dari sini kita dah mengiratkan hubungan silaturrahim antara bloger2..dari sini juga kita dapat bertukar2 pendapat mengenai ilmu alam blog....=)

selesai sudah le pendapat aku mengenai blogwalking ni...he69..
apa yg aku cakap uh memang dari pendapat aku..hua69
aku rasa betol la kot pe yg aku cakap uh...he69..
SEKIAN...=D


The End






8 comments:

Fyza

good luck yaww :D

Spudin

bagus entri adik ni ...gua arap kome2 ni menjadi winner gua ..thx join bro ... :D

hafidz

trimaz fyza...he69..,fyza pn gud luck gk...=D

hafidz

spudin..,he69..,trimaz3 sudi bce entri ni..he69..,sje je ilang an bosan bro..he69..most wlcme bro..=D

Spudin

sekali tgok cun jugak entri lu ni....
gua tertarik..tp..ramai lagi peserta..so...belum tntu lagi :D ..gua blogwalking ke blog lain plak...chaww

hafidz

trimaz bro..,he69,yupz.,diowg ag best2 bro aq tgk..,ha69..,aq sje je join...=D.,ok69..,slmt blogwalking...=D

Spudin

meh tengok blog aku yg dah tuka nama ..dan link..winner dah nak announce...mari2

HannaNabiella

Awesome...!! Bhahaha,

Post a Comment

Related Posts Plugin for Blogger